Дали сакаш да работиш како магацински оператор во Paket.mk?

Работи како магацински оператор во најголемиот онлајн супермаркет во Македонија
Очекувана заработка од 18.000 до 20.000 денари
40 часа неделно распоредени од пон-пет или пон-саб
Работа во современи магацински услови
Локација: Пинтија
Минимални услови за работа: Некакво работно искуство, посветеност, прецизност и енергичност
Аплицирај веднаш и ќе те контактираме за 1-2 дена

Вашата кошничка е празна.