Дали сакаш да работиш како тим лидер (шеф на смена во магацинот) во Paket.mk?

Бараме мотивирани луѓе со желба за раст
Очекувана заработка од 25.000 до 28.000 денари
40 часа неделно распоредени од пон-пет или пон-саб
Работа во современи магацински услови
Локација: Пинтија
Минимални услови за работа: Работно искуство од најмалку 3 години, некакво искуство во магацинско или комерцијално работење, посветеност, прецизност и енергичност
Аплицирај веднаш и ќе те контактираме за 2-3 дена

Прикачи CV тука или испрати го на jobs@paket.mk

Вашата кошничка е празна.