Резервирај термин

Поради намалување на неизвесноста при пазарењето и потранспарентно информирање за достапните термини, Paket.mk воведе систем за резервација на термин (слот). Пред да започнете, или во текот на пазарењето, одберете го посакуваниот термин. Во листата се прикажани само термините кои се достапни. По одбирањето, терминот го чуваме за вас во следните 60 минути.

Резервираниот термин ќе биде обележан со зелена позадина. Терминот е ваш и имате време да одберете производи и да ја платите нарачката во следните 60 минути.

29 пон 30 вто 1 сре 2 чет 3 пет 4 саб
10:00 - 11:00
11:00 - 12:00
12:00 - 13:00
13:00 - 14:00
14:00 - 15:00
15:00 - 16:00
16:00 - 17:00
17:00 - 18:00
18:00 - 19:00
19:00 - 20:00
20:00 - 21:00
21:00 - 22:00
22:00 - 23:00
23:00 - 00:00
10:00 - 16:00
16:00 - 22:00

Вашата кошничка е празна.