Најпродавани продукти

Најнови продукти

Што велат нашите корисници за нас

Бесплатна достава за сите
нарачки над 500 ден.

За плаќање со картичка на сите нарачки во износ од над 500 ден. следува бесплатна достава на целата територија на Град Скопје.

За нарачките чиј износ е помал од 500 ден, се наплатува фиксен надоместок за достава во износ од 70 ден.

За плаќање со банкарски налог надоместокот изнесува 100 ден. (без разлика на износот на нарачката).

Гарантираме квалитет или
враќаме пари назад

За плаќање со картичка на сите нарачки во износ од над 500 ден. следува бесплатна достава на целата територија на Град Скопје.

За нарачките чиј износ е помал од 500 ден, се наплатува фиксен надоместок за достава во износ од 70 ден.

За плаќање со банкарски налог надоместокот изнесува 100 ден. (без разлика на износот на нарачката).

Your cat is empty.