[gap height=”80px”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Имаш талент и знаење во графички дизајн и бараш работа?
Стани графички дизајнер во Paket.mk!

Прочитај ги условите и аплицирај веднаш со пополнување на формуларот подолу.

Огласот е отворен до исполнување на позицијата.
Прашања и повеќе информации на jobs@paket.mk

Платата ќе се одреди во зависност од искуството и прикажаниот талент.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”8″ align=”right”]

[/col]

[/row]
[section padding=”20px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

За позицијата

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

Paket.mk е онлајн супермаркет кој воедно е и најбрзо растечката интернет продавница во Македонија.

Имаме потреба од креативец кој ќе биде ангажиран како графички дизајнер во Paket.mk задолжен за:

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Потребни вештини

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Би било одлично доколку

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Поволности кои ги добиваш

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[gap height=”40px”]

[row h_align=”center” padding=”10px 0px 0px 0px” depth=”4″]

[col span=”9″ span__sm=”12″ divider=”0″ padding=”20px 30px 10px 30px” margin=”0px 0px 0px 0px” align=”left”]

[title text=”Аплицирај веднаш со пополнување на овој формулар:”]

Твоето име и презиме*:
Твојот е-маил*:
Твојот телефон*:
Адреса на живеење:
Датум на раѓање:
Дали имаш претходно искуство со графички дизајн? ДаНе
Дали во моментов работиш?
Ве молиме прикачете го вашето CV. (Дозволен формат е .pdf со максимална големина од 10MB. Ако фајлот е поголем од 10MB, ве молиме испратете го директно на jobs@paket.mk.)
Ве молиме прикачете го вашето портфолио. (Дозволен формат е .pdf со максимална големина од 10MB. Ако фајлот е поголем од 10MB, ве молиме испратете го директно на jobs@paket.mk.)
Со неколку реченици објасни зошто би сакал/а да го работиш токму ова?
Дали во моментов имаш склучено договор кој има конкуретски клаузули, односно те ограничува да работиш на друго место? ДаНе
Со испраќање на овој формулар аплицираш за работа во Paket.mk. Податоците кои ги испраќаш мора да бидат точни и веродостојни.
Како дозна за овој оглас? Преку FacebookПреку огласник за работаПреку објава на вебсајтПреку пријателПреку вработен од Paket.mkПреку поранешен вработен од Paket.mk

[/col]

[/row]

[/section]

Вашата кошничка е празна.