Тука сме за да ви помогнеме

Обидете се да го најдете одговорот на вашето прашање веднаш во веќе одговорените популарни прашања и во подготвените прирачници или преминете најдолу и контактирајте нè.

Кога нарачката може да ми биде доставена?

Достапни 1-часовни термини за достава има секој ден освен недела
во периодот од 10:00 до 21:00 часот, а во сабота од 11:00 до 19:00 часот.
Првиот достапен термин е 1 и пол час од испраќање на порачката.
На пример, ако нарачате во 9:30 наутро, прв достапен термин за достава е
од 11:00 – 12:00 часот истиот ден.

Дали доставувате во мојата населба/град?

Доставуваме на целата територија на Град Скопје.

Што ако не сум дома при доставата?

При нарачката можете да одберете 1-часовен термин за кој сте сигурни
дека вие или некој друг ќе биде присутен за да ја прими нарачката.
Непосредно пред извршувањето на доставата ќе добиете СМС порака
во која стои предвиденото време за достава.

Која е минималната нарачка за да добијам
бесплатна достава?

Доставата е бесплатна за сите нарачки во износ од 500 ден. или повеќе.
За нарачките чиј износ е помал од 500 ден, се наплатува фиксен
надоместок за достава во износ од 70 ден.

Како се извршува плаќањето?

Плаќањето се извршува преку cPay системот на Касис.
Поддржани се сите Visa, Mastercard, Maestro, Diners, како и картичките од
домашните брендови.

Потребни ви се дополнителни информации?

Се запознавте со деталите но сè уште барате одговор?
Ве молиме преминете во делот подолу

Остварете телефонски контакт со нас

Тука сме од понеделник до сабота од 09:00 до 21:00 часот.

Во полето внесете го вашиот телефонски број и ќе ви се јавиме повратно веднаш.

или, доколку не е итно, пишете ни 👇

Нашиот кориснички сервис ќе ја прочита вашата порака и ќе ви одговори за брзо.

Пишете ни

Времето на одговор е до 24 часа.

Ви благодариме 🙂

Погледни ги сите
производи на Paket.mk

Вашата кошничка е празна.