[gap height=”80px”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

При крај си со студиите, на постдипломски си или едноставно бараш да работиш само неколку дена во неделата?

Стани Junior Part-Time Software Developer во Paket.mk и промени ја македонската е-трговија!

Прочитај ги условите и аплицирај веднаш со пополнување на формуларот подолу.

Огласот е отворен до исполнување на позицијата.
Прашања и повеќе информации на jobs@paket.mk

Локација: Скопје

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ align=”right”]

[ux_image id=”26999″ image_size=”medium” width=”71″]

[/col]

[/row]
[section padding=”20px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

За позицијата

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

Paket.mk е водечки онлајн супермаркет, кој воедно е и најбрзо растечка интернет продавница во Македонија.

Имаме потреба од Junior Part-Time Software Developer кој ќе биде одговорен за:

Работата ќе се одвива во канцеларијата на Paket.mk (Скопје-Карпош) со флексибилно работно време и можност за работа од далечина.

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Потребни вештини

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Би било одлично доколку

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Поволности кои ги добиваш

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[gap height=”40px”]

[row h_align=”center” padding=”10px 0px 0px 0px” depth=”4″]

[col span=”9″ span__sm=”12″ divider=”0″ padding=”20px 30px 10px 30px” margin=”0px 0px 0px 0px” align=”left”]

[title text=”Аплицирај веднаш со пополнување на овој формулар:”]

Твоето име и презиме*:
Твојот е-маил*:
Твојот телефон*:
Адреса на живеење:
Датум на раѓање:
Дали имаш претходно искуство со e-commerce и CMS системи? ДаНе
Дали во моментов работиш?
Ве молиме прикачете го вашето CV. (Дозволен формат е .pdf со максимална големина од 10MB)
Со неколку реченици објасни зошто би сакал/а да го работиш токму ова?
Дали во моментов имаш склучено договор кој има конкуретски клаузули, односно те ограничува да работиш на друго место? ДаНе
Со испраќање на овој формулар аплицирате за работа во Paket.mk. Податоците кои ги испраќате мора да бидат точни и веродостојни.
Како дознавте за овој оглас? Преку FacebookПреку огласник за работаПреку објава на вебсајтПреку пријателПреку вработен од Paket.mkПреку поранешен вработен од Paket.mk

[/col]

[/row]

[/section]

Вашата кошничка е празна.