Дали сакаш да работиш како доставувач во Paket.mk?

Работи како доставувач во најголемиот онлајн супермаркет во Македонија
Очекувана заработка од 24.000 до 30.000 денари
40 часа неделно распоредени од пон-пет или пон-саб
Работа со наши возила
Локација: Пинтија
Минимални услови за работа: Возачка дозвола Б-категорија со минимум 3 години искуство
Аплицирај веднаш и ќе те контактираме за 1-2 дена

Вашата кошничка е празна.