[gap height=”80px”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Креативен/а и аналитичен/а си и обожуваш динамични средини? Сакаш да растеш заедно со брендот?

Стани нашиот прв CMO!

Ќе бидеш одговорен/а за развој на постојните канали и откривање на нови можности за раст. Потребен ни е исклучителен стратег, кој/а е исто така заинтересиран/а за креирање и спроведување на уникатни кампањи кои ќе привлечат нови сегменти.

Огласот е отворен до пополнување на позицијата.
Аплицирај со CV и Мотивационо писмо на jobs@paket.mk

Платата ќе биде определена согласно искуството, личниот потенцијал и прикажаниот талент.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”8″ align=”right”]

[/col]

[/row]
[section padding=”20px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

За позицијата

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

Paket.mk е онлајн супермаркет кој воедно е и најбрзо растечката интернет продавница во Македонија.

Имаме потреба од исклучително мотивиран, искусен и талентиран Маркетинг директор, кој/а ќе биде задолжен/а за:

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Потребни вештини и искуство

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Би било одлично доколку

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Поволности кои ги добиваш

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”8″ span__sm=”10″]

Ние веруваме дека вработувањето на разновидни лица е клучно за нашиот успех, така што нашите одлуки за вработување се базирани на вашето искуство и вештини. Добредојдени се апликации од сите членови на заедницата, без разлика на возраст, пол, попреченост, сексуална ориентација, раса, етничка припадност, религија или вера.

[/col]

[/row]
[gap height=”40px”]

[row h_align=”center” padding=”10px 0px 0px 0px” depth=”4″]

[col span=”9″ span__sm=”12″ divider=”0″ padding=”20px 30px 10px 30px” margin=”0px 0px 0px 0px” align=”left”]

[title text=”Аплицирај веднаш со пополнување на овој формулар:”]

Твоето име и презиме*:
Твојот е-маил*:
Твојот телефон*:
Адреса на живеење:
Датум на раѓање:
Дали имаш претходно искуство со комерција или набавки? ДаНе
Дали во моментов работиш?
Ве молиме прикачете го вашето CV. (Дозволен формат е .pdf со максимална големина од 3MB. Ако фајлот е поголем од 3MB, ве молиме испратете го директно на jobs@paket.mk.)
Со неколку реченици објасни зошто би сакал/а да го работиш токму ова?
Дали во моментов имаш склучено договор кој има конкуретски клаузули, односно те ограничува да работиш на друго место? ДаНе
Со испраќање на овој формулар аплицираш за работа во Paket.mk. Податоците кои ги испраќаш мора да бидат точни и веродостојни.
Како дозна за овој оглас? Преку FacebookПреку огласник за работаПреку објава на вебсајтПреку пријателПреку вработен од Paket.mkПреку поранешен вработен од Paket.mk

[/col]

[/row]

[/section]

Вашата кошничка е празна.