[gap height=”80px”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Добро возиш, одговорен си и бараш работа?
Ти си човекот кој го бараме.

Прочитај ги условите и аплицирај веднаш со пополнување на формуларот подолу.

Огласот е отворен до исполнување на позициите.

Заработка од 22.000 до 26.000 денари.

Прашања и повеќе информации на jobs@paket.mk или на 076 468 868

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”11964″ image_size=”medium” width=”56″]

[/col]

[/row]
[section padding=”20px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

За позицијата

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

Paket.mk е онлајн продавница за производи за секојдневна употреба (онлајн супермаркет).
Работиме од понеделник до петок или понеделник до сабота во две смени. Локацијата е во Пинтија.

Имаме потреба од доставувачи на нарачки кои ќе бидат одговорни за:

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Потребни вештини

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Би било одлично доколку

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Поволности кои ги добиваш

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[gap height=”40px”]

[row h_align=”center” padding=”10px 0px 0px 0px” depth=”4″]

[col span=”9″ span__sm=”12″ divider=”0″ padding=”20px 30px 10px 30px” margin=”0px 0px 0px 0px” align=”left”]

[title text=”Аплицирај веднаш со пополнување на овој формулар:”]

Твоето име и презиме*:
Твојот е-маил*:
Твојот телефон*:
Твојата адреса на живеење:
За која позиција аплицираш? (работно време)
Датум на раѓање:
Дали некогаш си работел како доставувач? ДаНе
Дали поседуваш важечка возачка дозвола со Б категорија? ДаНе
Дали во моментов работиш?
Со испраќање на овој формулар аплицирате за работа во Paket.mk. Податоците кои ги испраќате мора да бидат точни и веродостојни.
Како дозна за овој оглас? Преку FacebookПреку огласник за работаПреку објава на вебсајтПреку пријателПреку вработен од Paket.mkПреку поранешен вработен од Paket.mk

[/col]

[/row]

[/section]

Вашата кошничка е празна.