[gap height=”80px”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Сакаш да работиш со свежо овошје и зеленчук, одговорен/а си и бараш работа?
Стани помошник магационер кој главно ќе биде задолжен за свежото овошје и зеленчук во дистрибутивниот центар на Paket.mk!

Прочитај ги условите и аплицирај веднаш со пополнување на формуларот подолу.

Огласот е отворен до исполнување на позицијата.
Прашања и повеќе информации на jobs@paket.mk

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ align=”right”]

[ux_video url=”https://youtu.be/J5WkCJIcOWs”]

[/col]

[/row]
[section padding=”20px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

За позицијата

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

Paket.mk е онлајн супермаркет, кој воедно е и најбрзо растечката интернет продавница во Македонија. Во нашиот асортиман имаме околу 200 различни свежи артикли чиј квалитет, разноликост и свежина ни овозможуваат да бидеме омилениот избор за нашите купувачи.

Работиме од понеделник до сабота во две смени (08:00-15:00 и 15:00-21:30), но на почетокот (првите 3-6 месеци) оваа позиција е предвидена само за прва смена. Локацијата е во Порта Влае.

Што ќе работиш ти?

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Потребни вештини

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Би било одлично доколку

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Поволности кои ги добиваш

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[gap height=”40px”]

[row h_align=”center” padding=”10px 0px 0px 0px” depth=”4″]

[col span=”9″ span__sm=”12″ divider=”0″ padding=”20px 30px 10px 30px” margin=”0px 0px 0px 0px” align=”left”]

[title text=”Аплицирај веднаш со пополнување на овој формулар:”]

Вашето име и презиме*:
Вашиот е-маил*:
Вашиот телефон*:
Вашата адреса на живеење:
Датум на раѓање:
Дали поседувате важечка возачка дозвола со Б категорија? ДаНе
Дали во моментов работите?
Ве молиме прикачете го вашето CV. (Дозволен формат е .pdf со максимална големина од 10MB)
Дали против Вас се води некаква кривична или прекршочна постапка или е донесен правосилен кривичен акт? ДаНе
Со испраќање на овој формулар аплицирате за работа во Paket.mk. Податоците кои ги испраќате мора да бидат точни и веродостојни.
Како дознавте за овој оглас? Преку FacebookПреку огласник за работаПреку објава на вебсајтПреку пријателПреку вработен од Paket.mkПреку поранешен вработен од Paket.mk

[/col]

[/row]

[/section]

Вашата кошничка е празна.