[gap height=”80px”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Имаш искуство во трговија, одговорен/а си и бараш работа?
Стани оператор во дистрибутивниот центар на Paket.mk!

Прочитај ги условите и аплицирај веднаш со пополнување на формуларот подолу.

Огласот е отворен до исполнување на позицијата.
Прашања и повеќе информации на jobs@paket.mk

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ align=”right”]

[ux_image id=”26866″ image_size=”medium” width=”71″]

[/col]

[/row]
[section padding=”20px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

За позицијата

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

Paket.mk е онлајн супермаркет, кој воедно е и најбрзо растечката интернет продавница во Македонија.

Имаме потреба од оператор на смена во дистрибутивниот центар кој ќе биде задолжен за:

Работата ќе се одвива во Скопје-Карпош (Влае) во две смени од понеделник до сабота, и тоа 1-ва смена од 8:00-15:00 часот и втора смена од 15:00-22:00 часот (најмногу 40 часа неделно, распоредени во 5 или 6 дена).

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Потребни вештини

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Би било одлично доколку

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Поволности кои ги добиваш

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[gap height=”40px”]

[row h_align=”center” padding=”10px 0px 0px 0px” depth=”4″]

[col span=”9″ span__sm=”12″ divider=”0″ padding=”20px 30px 10px 30px” margin=”0px 0px 0px 0px” align=”left”]

[title text=”Аплицирај веднаш со пополнување на овој формулар:”]

Вашето име и презиме*:
Вашиот е-маил*:
Вашиот телефон*:
Вашата адреса на живеење:
Датум на раѓање:
Дали имате претходно искуство во трговија? ДаНе
Дали поседувате важечка возачка дозвола со Б категорија? ДаНе
Дали во моментов работите?
Ве молиме прикачете го вашето CV. (Дозволен формат е .pdf со максимална големина од 10MB)
Дали против Вас се води некаква кривична или прекршочна постапка или е донесен правосилен кривичен акт? ДаНе
Со испраќање на овој формулар аплицирате за работа во Paket.mk. Податоците кои ги испраќате мора да бидат точни и веродостојни.
Како дознавте за овој оглас? Преку FacebookПреку огласник за работаПреку објава на вебсајтПреку пријателПреку вработен од Paket.mkПреку поранешен вработен од Paket.mk

[/col]

[/row]

[/section]

Вашата кошничка е празна.