[gap height=”80px”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Брз/а си, внимателен/а, си и бараш работа?
Стани дел од тимот на Paket.mk задолжен за процесите во дистрибутивниот центар!

Прочитај ги условите и аплицирај веднаш со пополнување на формуларот подолу.

Огласот е отворен до исполнување на позицијата.
Прашања и повеќе информации на jobs@paket.mk

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ align=”right”]

[ux_image id=”26866″]

[/col]

[/row]
[section padding=”20px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

За позицијата

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

Paket.mk е онлајн супермаркет, кој воедно е и најбрзо растечката интернет продавница во Македонија. Растот, меѓудругото, се должи и на ефикасните процеси во магацинот. Нашиот тим се зголемува и потребни ни се амбиционзни, брзи и внимателни членови.

Работиме од понеделник до сабота во две смени (07:00-14:00 и 14:00-21:00). Локацијата е во Порта Влае.

Што ќе работиш ти?

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Потребни вештини

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Би било одлично доколку

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Поволности кои ги добиваш

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

[/col]

[/row]
[gap height=”40px”]

[row h_align=”center” padding=”10px 0px 0px 0px” depth=”4″]

[col span=”9″ span__sm=”12″ divider=”0″ padding=”20px 30px 10px 30px” margin=”0px 0px 0px 0px” align=”left”]

[title text=”Аплицирај веднаш со пополнување на овој формулар:”]

Датум на раѓање:

Дали имате претходно искуство во трговија?

ДаНе

Дали поседувате важечка возачка дозвола со Б категорија?

ДаНе

Дали во моментов работите?

Ве молиме прикачете го вашето CV. (Дозволен формат е .pdf со максимална големина од 10MB)

Дали против Вас се води некаква кривична или прекршочна постапка или е донесен правосилен кривичен акт?

ДаНе

Со испраќање на овој формулар аплицирате за работа во Paket.mk. Податоците кои ги испраќате мора да бидат точни и веродостојни.

Како дознавте за овој оглас?

Преку FacebookПреку огласник за работаПреку објава на вебсајтПреку пријателПреку вработен од Paket.mkПреку поранешен вработен од Paket.mk

[/col]

[/row]

[/section]

Вашата кошничка е празна.