Креативни оброци за најмалите

Малку труд може да предизвика огромно воодушевување кај најмалите кога ќе им го сервирате оброкот со несекојдневен изглед. Појадок, ужинка или ручек, било кој оброк во денот може да биде позабавен ако се инспирирате од сликите кои ги споделуваме и наместо обична храна, им сервирате “приказна”. А сигурни сме дека и на вас ќе ви […]

Малку труд може да предизвика огромно воодушевување кај најмалите кога ќе им го сервирате оброкот со несекојдневен изглед.
Појадок, ужинка или ручек, било кој оброк во денот може да биде позабавен ако се инспирирате од сликите кои ги споделуваме и наместо обична храна, им сервирате “приказна”. А сигурни сме дека и на вас ќе ви биде интересно додека готвите!

[row style=”divided”]

 

Уште полесно е што можеш намирниците потребни за овие креативни оброци да ги набавиш од Paket.mk

 

Оди на Paket.mk

Вашата кошничка е празна.