Mix & match: Како да ги искомбинирате омилените коктели со храна

Да се познава уметност на комбинирање на храна и пијалак значи да се доведе искуството на уживање на едно повисоко ниво. Совладувањето на оваа област треба да биде забавно и да се состои од многу обиди додека не го најдете вашиот фаворит. Во продолжение ви даваме неколку идеи за мезиња во комбинација со вашите омилени […]

Да се познава уметност на комбинирање на храна и пијалак значи да се доведе искуството на уживање на едно повисоко ниво. Совладувањето на оваа област треба да биде забавно и да се состои од многу обиди додека не го најдете вашиот фаворит.

Во продолжение ви даваме неколку идеи за мезиња во комбинација со вашите омилени коктели со Johnnie Walker Red, Johnnie Walker Black и Tanqueray Gin за да постигнете комбинација со која ќе го унапредите вкусот и целосно ќе уживате во гурманското искуство.

Вашата кошничка е празна.