Имаме сè за секој. За оние кои сакаат полни колички за цела недела, за секојдневните купувачи и за оние кои бараат совршенства.

Нашиот огромен асортиман, брзата достава, неверојатната корисност и бесплатната достава за нарачки над 500 денари, ти нудат решение за секоја ситуација.

Зошто сме одлични за пазарување

Најголем избор

Го имаме најголемиот асортиман во Македонија. На Paket.mk можеш да најдеш преку 10.000 различни производи.

Најголем избор

Го имаме најголемиот асортиман во Македонија. На Paket.mk можеш да најдеш преку 10.000 различни производи.

Одлична вредност

Имаме одлични цени на секојдневните производи, стотици производи по секогаш ниски цени и неверојатни акции на тоа што е најпотребно периодот.

Одлична вредност

Имаме одлични цени на секојдневните производи, стотици производи по секогаш ниски цени и неверојатни акции на тоа што е најпотребно периодот.

Беспрекорна услуга

Користиме најсовремени технолошки решенија со кои обезбедуваме неверојатна точност. Гарантираме врвен квалитет или рефундираме.

Беспрекорна услуга

Користиме најсовремени технолошки решенија со кои обезбедуваме неверојатна точност. Гарантираме врвен квалитет или рефундираме.

Искористи ваучер од 300 денари за твојата прва нарачка!

Веруваме дека она што го нудиме навистина вреди. Затоа ти подаруваме 300 денари како попуст при твојата прва нарачка. Ваучерот важи за сметки во износ од најмалку 1.000 денари и може да се употреби само еднаш. За да го искористите потребно е да бидете регистрирани и најавени. Важи само за првата нарачка согласно општите правила и услови. Регистрирај се или најави се, наполни ја кошничката над 1.000 денари, внеси го кодот во полето за купони и попустот веднаш ќе се пресмета.

Искористи ваучер од 300 денари за твојата прва нарачка!

Веруваме дека она што го нудиме навистина вреди. Затоа ти подаруваме 300 денари како попуст при твојата прва нарачка. Ваучерот важи за сметки во износ од најмалку 1.000 денари и може да се употреби само еднаш. За да го искористите потребно е да бидете регистрирани и најавени. Важи само за првата нарачка согласно општите правила и услови. Регистрирај се или најави се, наполни ја кошничката над 1.000 денари, внеси го кодот во полето за купони и попустот веднаш ќе се пресмета.

Вашата кошничка е празна.