Нов член во Paket.mk фамилијата

Paket.mk со ново возило за достава. Возилото за достава се одликува со систем на “Три-зонски режим”, кој се состои од три комори за складирање (замрзнато, разладено и атмосферско). Ваквиот начин на складирање гарантира екстра свежина и квалитет при доставата. Производите пристигнуваат во истата состојба – сладоледот е замрзнат бидејќи се доставува во комора со температура од […]

Paket.mk со ново возило за достава.

Возилото за достава се одликува со систем на “Три-зонски режим”, кој се состои од три комори за складирање (замрзнато, разладено и атмосферско). Ваквиот начин на складирање гарантира екстра свежина и квалитет при доставата. Производите пристигнуваат во истата состојба – сладоледот е замрзнат бидејќи се доставува во комора со температура од -15 °C, свежото месо во комора со температура од +2 °C, како и пивото, овошјето и зеленчукот и сè она што треба да се чува во фрижидер. Останатите производи се доставуваат во комората со атмосферско одржување на температурата.

Жителите на град Скопје сé повеќе купуваат онлајн и ужуваат во свежо доставени производи до дома. Провери кои намирници се достапни на Paket.mk.

Вашата кошничка е празна.