[section]

[row v_align=”middle”]

[col span=”9″ span__sm=”12″]

Направи новогодишно пакетче сам/а во 3 чекори

Следи ги упатствата на Елфот и создади го твоето омилено новогодишно пакетче!

Доколку го преферираш класичниот начин на пазарење на Paket.mk, слободно додавај производи низ категориите и продолжи Кон плаќање каде што ќе можеш да ни кажеш дека се работи за новогодишно пакетче и да одбереш кеса.

[/col]
[col span=”3″ span__sm=”12″ align=”center”]

[ux_image id=”48190″ image_size=”original” width=”50″ margin=”10px 0px 0px 0px”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(241, 241, 241)”]

[row v_align=”middle” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”4″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px -20px 0px”]

[ux_image id=”49092″ width=”81″]

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”12″ margin=”0px 0px -20px 0px”]

Изборот ќе го направиш низ следните 3 чекори:

1. Одбери содржина

2. Одбери од другите производи

3. Одбери пакување

[/col]

[/row]

[/section]
[gap]

[section bg_color=”rgb(241, 241, 241)”]

[row]

[col span=”8″ span__sm=”12″]

Чекор 1. Одбери содржина

[row_inner col_bg=”rgb(255,255,255)”]

[col_inner span__sm=”12″ padding=”20px 20px 10px 20px”]

[product_table category=”paketcinja-namirnici” cart_button=”” rows_per_page=”12″ columns=”image,name,price,add-to-cart”]

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”48138″]

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(241, 241, 241)”]

[row]

[col span=”8″ span__sm=”12″]

Чекор 2. Одбери од другите производи

[row_inner col_bg=”rgb(255, 255, 255)”]

[col_inner span__sm=”12″ padding=”20px 20px 10px 20px”]

Слободно оди во продавницата и додади го било кој друг производ. Потоа врати се тука или продолжи Кон плаќање каде, исто така, можеш да одбереш празнично пакување

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”48144″]

[/col]

[/row]

[/section]
[gap]

[section bg_color=”rgb(241, 241, 241)”]

[row]

[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”49102″]

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”12″]

Чекор 3. Одбери пакување

[row_inner col_bg=”rgb(255, 255, 255)”]

[col_inner span__sm=”12″ padding=”20px 20px 10px 20px”]

[ux_products type=”row” columns=”3″ ids=”48181,48179,48173″]

[/col_inner]

[/row_inner]

Избери ја кесата која ја сакаш, кликни на „Одбери опција“ каде што ќе можеш да напишеш порака и да ја додадеш во Кошничка. Потоа продолжи Кон плаќање или врати се на истава страна за да направиш уште некое новогодишно пакетче во истата нарачка.

[/col]

[/row]

[/section]
[section visibility=”hidden”]

[row]

[col span=”8″ span__sm=”12″]

Тоа е се. Производите треба да се во Кошничка

Дали во секој чекој го кликна соодветното „ДОДАЈ ГО ОДБРАНОТО“? Ако е така би требало сите производи да се веќе во кошничката.

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”48148″]

[/col]

[/row]

[/section]

Вашата кошничка е празна.