[gap height=”80px”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Заинтересиран си за е-трговија, имаш солидни ИТ вештини и возачка дозвола?
Ти си човекот кој го бараме.

Прочитај ги условите и аплицирај со испраќање на твое CV на jobs@paket.mk со назнака „За оператор“.

Огласот е отворен до исполнување на позициите.
Прашања и повеќе информации на jobs@paket.mk

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”11990″ image_size=”large” height=”75%”]

[/col]

[/row]
[row]

[/row]
[section padding=”20px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

За позицијата

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

Paket.mk е онлајн продавница за производи за секојдневна употреба (онлајн супермаркет). Имаме потреба од специјалист за е-тргоција кој ќе биде одговорен за:

[/col]

[/row]
[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”10″ padding=”0px 40px 0px 0px”]

Потребни вештини

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”10″]

Би било одлично доколку:

Поволности кои ги добиваш:

Претходно работно искуство НЕ е задолжително.

[/col]

[/row]

[/section]
[divider width=”40px”]

Вашата кошничка е празна.