[row]

[col span=”5″ span__sm=”12″ align=”center”]

[ux_image id=”62177″]

[/col]
[col span=”7″ span__sm=”12″]

Секогаш свежи производи на вашата домашна адреса брзо, лесно и сигурно!

Вие и вашите сакани заслужувате лесен пристап до свежи производи и сè што ви е потребно од удобноста на вашиот дом.

Сè што ви треба може да стигне до вашиот куќен праг/пред вашата врата. А ние сме подготвени да ви дадеме и повеќе.

 • Нарачајте на Paket.mk
 • Изберете и платете со Visa картичка
 • Добијте 20% попуст и бесплатна достава
 • Периодот на кампањата е од 27 мај до 30 јуни.

  [row_inner h_align=”center”]

  [col_inner span=”4″ span__sm=”12″ max_width=”200px”]

  [ux_image id=”62186″ image_size=”original” margin=”0px 0px 24px 0px” link=”/”]

  [ux_image id=”62189″]

  [/col_inner]

  [/row_inner]

  [/col]

  [/row]

  Вашата кошничка е празна.