Сакате да вратите дел или цела нарачка?

Нема проблем. Согласно правната регулатива и правилата на Paket.mk потрошувачот има право да ги
врати купените производи во рок од 15 дена или до датумот до кога производот
може да се употребува (до рокот на траење).

Прочитај повеќе во делот враќање на производите.

Вашата кошничка е празна.