Showing all 4 results

Нарачај ги ексклузивните италијански Неспресо компатибилни капсули од Кимбо. Kimbo Nespresso компатибилните капсули се достапни за нарачка онлајн со бесплатна достава истиот ден низ цело Скопје за сите нарачки во износ од над 500 ден. (Согласно општите услови за достава). Почуствувај го единствениот момент на вистинско италијанско еспресо кафе. Нарачај беднаш!

-13%
229,00 ден 199,00 ден
-13%
229,00 ден 199,00 ден
-13%
229,00 ден 199,00 ден
-13%
229,00 ден 199,00 ден
Прикажи ги сите резултати