Бекутан Сапун 90гр

25,00 ден

Becutan детскиот сапун е благ и пријатно парфимиран. Темелно ја чисти и ја негува детската кожа, не предизвикувајќи печење на очите. Внимателно избалансираната pH вредност и оптималната количина глицерин, ја штитат кожата од сушење. Со редовна употреба на Becutan сапунот, кожата станува нежна и мека.

Прикажи ги сите резултати