Бимилк Битолско Млеко 10 витамини 2.8% 1л 4 сет

260,00 ден 199,00 ден

Нема на залиха

Битолското трајно млеко е добиено од најквалитетно млеко од специјално избрани фарми. Богатството од протеини, витамини, калциум и други хранливи состојки претставува дневна доза здравје за Вашиот организам!

Шифра: ZMA13476-1-1 Категорија:
Прикажи ги сите резултати