Бимилк Битолско млеко 2,8% 1л

55,00 ден

Битолско трајно млеко (Краткотрајно стерилизирано, хомогенизирано млеко со 2,8% млечна маст)

Има на залиха

Категорија:
Шифра: ZMA18696

Опис

Производот трае 180 дена од денот на производство. Да се чува на собна температура.

Нутритивни вредности

Не се доставни нутритивни вредности за овој продукт.