Битолско Млеко 10 витамини 2.8% 1л

65,00 ден

Битолското трајно млеко е добиено од најквалитетно млеко од специјално избрани фарми. Богатството од протеини, витамини, калциум и други хранливи состојки претставува дневна доза здравје за Вашиот организам!

Шифра: ZMA13476 Категорија: Ознака:
Прикажи ги сите резултати