Цедевита Лимон 500гр

195,00 ден 185,00 ден

Добро позната кисело-слатка комбинација на вкусот на Cedevitа лимон најдобро е освежување, ама и одличен, сигурен извор на витамини на кој можете да сметате во текот на целата година.

Прикажи ги сите резултати