Црна заштитна маска KN95

150,00 ден 75,00 ден

Респираторна црна маска за лице со заштита KN95, N95 (КН95, Н95) која задржува аеросоли, бактерии, вируси, честички прашина, смог и полен. За повеќекратна употреба. Универзална големина.

Шифра: OWN27398 Категорија:
Прикажи ги сите резултати