Duel Multi Action Nature Cream Средство за чистење стакло 750мл

119,00 ден

Дуел Multi Action со прскалка 750ml – моќна формула за чистење на сите стаклени површини (прозорци, огледала, мебел од стакло, ТВ екрани, авто стакла).

Шифра: KOL16638 Категорија:
Прикажи ги сите резултати