Идеал Шипка Кравји кашкавал

520 g

Вакуумирано парче кравји кашкавал од Млекара Идеал Шипка со типична тежина од 450 грама (±5%)

За жал овој продукт го немаме на залиха.

Категорија:
Шифра: LAK01311

Опис

Вакуумирано парче кравји кашкавал од Млекара Идеал Шипка со типична тежина од 450 грама (±5%)

Дополнителни информации

Тежина 520 g
Тежина на парчето

195гр, 200гр, 205гр, 210гр, 215гр, 220гр, 225гр, 230гр, 235гр, 240гр, 245гр, 250гр, 255гр, 260гр, 265гр, 270гр, 275гр, 280гр, 285гр, 290гр, 295гр, 300гр, 305гр, 310гр, 315гр, 320гр, 325гр, 330гр, 335гр, 340гр, 345гр, 350гр, 355гр, 360гр, 365гр, 370гр, 375гр, 380гр, 385гр, 390гр, 395гр, 400гр, 405гр, 410гр, 415гр, 420гр, 425гр, 430гр, 435гр, 440гр, 445гр, 450гр, 455гр, 460гр, 465гр, 470гр, 475гр, 480гр, 485гр, 490гр, 495гр, 500гр, 505гр, 510гр, 515гр, 520гр

Suppliers za lot expiry

Нутритивни вредности

Не се доставни нутритивни вредности за овој продукт.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Идеал Шипка Кравји кашкавал”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *