Jacobs Monarch Classic Филтер кафе 250гр

295,00 ден

Јакобс Монарх Класик мелено кафе за подготовка на филтер кафе во машина, мока апарат, француска преса и еспресо машина.

Шифра: NEL61314 Категории: , , ,
Прикажи ги сите резултати