Јана Вода 500мл

26,00 ден

ПРИРОДНА МИНЕРАЛНА ВОДА
Благодарение на исклучителниот минерален состав, во кој особено се истакнува односот на калциум и магнезиум, Jana има препознатлив свиленкав вкус, којшто ја прави нежна и елегантна. Идеалниот минерален состав, единствениот вкус и исклучителната чистота ја позиционираа Jana како врвен природен производ. Jana им се препорачува на бремените жени и на децата затоа што не е потребно да се преврива.

Нема на залиха

Категорија:
Шифра: ZMA33338

Опис

800 метри под површината
Пред 7.000 години, во времето на потполна незагаденост на природата, настана Јана. Скриена на повеќе од 800 метри длабочина, ги чува исконските вредности на животот. Првата средба на Јана со денешниот свет е моментот на отворање на шишето, во кој нејзините вредности стануваат дел од нас. Поради исклучителната длабочина од која се црпи, под старите доломитни карпи, се одликува со исклучителен минерален состав во кој посебно се истакнува соодносот на калциум и магнезиум.

Минерален состав
На својот илјадагодишен пат до подземјето низ слоеви минерални карпи, Јана природно се збогатила со минерали, а посебно со калциум и магнезиум, што ѝ дава единствен, препознатлив свиленкаст вкус.

Дополнителни информации

Suppliers za lot expiry

Нутритивни вредности

Не се доставни нутритивни вредности за овој продукт.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Јана Вода 500мл”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *