Јунешка плескавица (цца 170гр) парче

47,00 ден

Произведува: Месарница Андреа
Состав: Свежо јунешко 2 категорија, кромид до 10%, свежо телешко месо, пилешко месо 3 категорија, мирудии и готварска сол.

Шифра: AND12350 Категорија: Ознака:
Прикажи ги сите резултати