Јунешки бут без коска кгр

499,00 ден по килограм

  • мелено
  • на мали парчиња
  • на шницли
  • цело парче
  • За варење
  • За печење
  • За пржење
  • За скара
Избриши

Потекло: Р. Македонија
Произведува: Кланица Малеш – Бреза

Шифра: AND12348 Категорија:
Прикажи ги сите резултати