Јунешки пафлак

339,00 ден по килограм

  • мелено
  • на мали парчиња
  • на шницли
  • цело парче
  • За варење
  • За печење
  • За пржење
  • За скара
Избриши

Потекло: Р. Македонија Произведува: Василеви – с. Ангелци

Шифра: AND10566 Категорија:
Прикажи ги сите резултати