Кадино Моето брашно Т-400 5кг

5 kg
150,00 ден

Бело пченично брашно тип 401

Нема на залиха

Категорија:
Шифра: 31100801

Опис

За Кадино

Изградбата започна во 1988 и 5 години подоцна, во 1992 година, сопственикот Љупчо Ѓорѓевски ја основа компанијата Мелница Кадино. На почетокот капацитетот бил мал и ограничен на 18 тони / 24 часа преработена пченица. Во годините што доаѓаат, организацијата се зголеми, така што во 1999 година истата двојно го зголеми својот капацитет до 40 тони/ 24 часа преработена пченица…
Денес, Кадино е успешна организација со 50 вработени со полно работно време и 50 вработени со скратено работно време, а во иднина планира да биде голема меѓународна организација. Благодарение на постојан висок квалитет на производите, Кадино се разви во водечки производител на мелницата, пред-печени, свежо замрзната производи во Македонија…

Дополнителни информации

Тежина 5000 g
Suppliers za lot expiry

Нутритивни вредности

Не се доставни нутритивни вредности за овој продукт.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кадино Моето брашно Т-400 5кг”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *