Малешевски жолт компир од с. Русиново 5кг

149,00 ден

Вреќичка од 5 килограми Малешевски компир од сортата агриа (жолт компир) произведен на 1.000 метри надморска височина од браќата Игорчо и Славе Жежовски. Прочитај повеќе подолу…

Шифра: SMP00159 Категорија: Ознака:
Прикажи ги сите резултати