Метро Чадена скуша 250гр

85,00 ден

Нема на залиха

Категорија:
Шифра: NOV13598

Опис

ПОТЕКЛО: САД / Канада

Дополнителни информации

Suppliers za lot expiry

Metro Метро АД Скопје

Нутритивни вредности

Не се доставни нутритивни вредности за овој продукт.