Осоговско Овчо сирење

95 ден174 ден

Вакуумирано парче овчо сирење од Млекара Јогомеркур (±5%)

Тежина на парчето
Откажи

Категорија:
Шифра: JMK1611

Опис

Вакуумирано парче овчо сирење од Млекара Јогомеркур (±5%)

Дополнителни информации

Тежина N/A
Тежина на парчето

195гр, 250гр, 285гр, 300гр, 305гр, 310гр, 315гр, 320гр, 325гр, 330гр, 335гр, 340гр, 345гр, 350гр, 355гр, 360гр, 365гр, 370гр, 375гр, 380гр, 385гр, 390гр, 395гр, 400гр, 405гр, 410гр, 415гр, 420гр, 425гр, 430гр, 435гр, 440гр, 445гр, 450гр, 455гр, 460гр, 465гр, 470гр, 475гр, 480гр, 485гр, 490гр, 495гр, 500гр, 505гр, 510гр, 515гр, 520гр, 525гр, 530гр, 535гр, 540гр, 545гр, 550гр, 555гр, 560гр, 565гр, 570гр, 575гр, 580гр, 595гр

Нутритивни вредности

Не се доставни нутритивни вредности за овој продукт.