Пелистерка Негазирана вода 1,5л

23,00 ден

Нема на залиха

Категорија:
Шифра: ZMA13516

Опис

НЕГАЗИРАНА ВОДА
природна минерална
пакување: PET 1,5L

Пелистерка негазираната вода се карактеризира со ниска содржина на минерални соли со што овозможува конзумација на водата во неограничени количини. Специфичниот однос на минерали влијае на нејзиниот лесен и освежувачки вкус. Поради нискиот минерален состав спаѓа во групата на ниско минерални води.

Стандард за безбедност на храна ISO 22000:2005

АНЈОНИ: Сулфати 24,1 mg/L; Хлориди 2,59 mg/L; Бикарбонати 102,6 mg/L
КАТЈОНИ: Натриум 12,4 mg/L; Калциум 20,6 mg/L; Калиу 1,53 mg/L; Магнезиум 6,5 mg/L; Сув остаток на 180°C 111 mg/L

Нутритивни вредности

Не се доставни нутритивни вредности за овој продукт.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пелистерка Негазирана вода 1,5л”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *