Пелистерка Негазирана вода 2,5л

29,00 ден

Нема на залиха

Категорија:
Шифра: ZMA13521

Опис

НЕГАЗИРАНА ВОДА
природна минерална
пакување: PET 2,5L

Пелистерка негазираната вода се карактеризира со ниска содржина на минерални соли со што овозможува конзумација на водата во неограничени количини. Специфичниот однос на минерали влијае на нејзиниот лесен и освежувачки вкус. Поради нискиот минерален состав спаѓа во групата на ниско минерални води.

Стандард за безбедност на храна ISO 22000:2005

АНЈОНИ: Сулфати 24,1 mg/L; Хлориди 2,59 mg/L; Бикарбонати 102,6 mg/L
КАТЈОНИ: Натриум 12,4 mg/L; Калциум 20,6 mg/L; Калиу 1,53 mg/L; Магнезиум 6,5 mg/L; Сув остаток на 180°C 111 mg/L

Дополнителни информации

Suppliers za lot expiry

Нутритивни вредности

Не се доставни нутритивни вредности за овој продукт.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пелистерка Негазирана вода 2,5л”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *