Подравка Виенска (Бечка) супа 4 порции

45,00 ден

Product price
Additional options total:
Order total:

Подраавка Виенска супа (Podravka Becka supa) е убава бистра супа со домашен вкус со парчиња сецкан коренаст зеленчук. Единственоста на виенската супа се карактеризира со кнедли од црн дроб кнедли, зачинетети на посебен начин и тестенини во форма на ѕвезди. Виенската супа не содржи засилувачи за вкус.

Шифра: ZMA11164 Категорија: Ознака:
Прикажи ги сите резултати