Пронто Спреј за мебел со мирис на лаванда 300мл

168,00 ден

Pronto За дрво со мирис на лаванда

Нема на залиха

Категорија:
Шифра: 31101614

Опис

Нето тежина: 300ml
Опис: Отстранува до 90% од алергените кои доаѓаат од домашни миленици.
Упатство за употреба: Не вртеете го чепот. Протресете добро. Чувајте го шишето исправено и спрејот поставете го на растојание од 15 cm од површината или директно на ткаенина. Не го користете на површини како што се подови или за внатрешни работи, бидејќи може да предизвика лизгање.
Земја: Холандија
Услови на чување: сад под притисок. Можат да експлодира ако се загрева. Да се ​​чува вон дофат на деца. Не го изложувајте на температури повисоки од 50◦C / 122◦F. Чувајте го подалеку од топлина / искри / отворен пламен / топли површини. Забрана за пушење. Не прободувјте го, пробивајте гои не палете го, дури и кога е искористен. 12% од тежината на садот е запалива.
Посебни предупредувања: Измијте ги рацете по користење. Не дишјте од спрејот. Користете го само во добро проветрени простори. Избегнувајте подолг контакт со производот.
Рок на траење: Неограничен
Состојки: <5% нејонски сурфактант,> = 5% и <15% на алифатски јаглеводород, мирис, лимонен, 2-бромо-2-нитро-пропан-1,3-диол
Производител: SC Johnson Europlant, Гроот Mijdrechtstraat 81, 3641 RV Mijdrecht

Дополнителни информации

Suppliers za lot expiry

Нутритивни вредности

Не се доставни нутритивни вредности за овој продукт.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пронто Спреј за мебел со мирис на лаванда 300мл”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *