Свински колбас со лук (цца 100гр) парче

27,00 ден

Едно парче е околу 125 грама.
Произведува: Месарница Андреа.
Состав: Свежо свинско месо 2 категорија, свеж лук, готварска сол и природни зачини.

Прикажи ги сите резултати