Свеж свински врат без коска кгр

329,00 ден по килограм

  • мелено
  • на мали парчиња
  • на шницли
  • цело парче
  • За варење
  • За печење
  • За пржење
  • За скара
Избриши

Потекло: Р. Македонија
Произведува: ЗЗ Единство Челопек Тетово

Шифра: AND12358 Категорија: Ознака:
Прикажи ги сите резултати