Виталиа Go nutri Мусли бар со суво грозје и какао прелив 25г

10,00 ден

Go nutri мусли бар со суво грозје и какао прелив e микс од 3 видови интегрални житарици овес, ориз и пченка) со парчиња суво грозје делумно прелиени со какао прелив, засладено со кафеав шеќер.

All search results