Здравје Радово Биено сирење

405 g

Парче биено сирење од Млекара Здравје Радово

За жал овој продукт го немаме на залиха.

Категорија:
Шифра: ZMA14865

Опис

Парче биено сирење од Млекара Здравје Радово

Дополнителни информации

Тежина 405 g
Тежина на парчето

150гр, 155гр, 160гр, 165гр, 170гр, 175гр, 180гр, 185гр, 190гр, 195гр, 200гр, 205гр, 210гр, 215гр, 220гр, 225гр, 230гр, 235гр, 240гр, 245гр, 250гр, 255гр, 260гр, 265гр, 270гр, 275гр, 280гр, 285гр, 290гр, 295гр, 300гр, 305гр, 310гр, 315гр, 320гр, 325гр, 330гр, 335гр, 340гр, 345гр, 350гр, 355гр, 360гр, 365гр, 370гр, 375гр, 380гр, 385гр, 390гр, 395гр, 400гр, 405гр

Suppliers za lot expiry

Нутритивни вредности

Не се доставни нутритивни вредности за овој продукт.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Здравје Радово Биено сирење”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *