Здравје Кравјо сирење

Вакуумирано парче кравјо сирење од Млекара Здравје Радово

За жал овој продукт го немаме на залиха.

Категорија:
Шифра: ZMA14868

Опис

Вакуумирано парче кравјо сирење од Млекара Здравје Радово

Дополнителни информации

Тежина на парчето

200гр, 205гр, 210гр, 215гр, 220гр, 225гр, 230гр, 235гр, 240гр, 245гр, 250гр, 255гр, 260гр, 265гр, 270гр, 275гр, 280гр, 285гр, 290гр, 295гр, 300гр, 305гр, 310гр, 315гр, 320гр, 325гр, 330гр, 335гр, 340гр, 345гр, 350гр, 355гр, 360гр, 365гр, 370гр, 375гр, 380гр, 385гр, 390гр, 395гр, 400гр, 405гр, 410гр, 415гр, 420гр, 425гр, 430гр, 435гр, 440гр, 445гр, 450гр, 455гр, 460гр, 465гр, 470гр, 475гр, 480гр, 485гр, 490гр, 495гр, 500гр, 505гр, 510гр, 515гр, 520гр, 525гр, 530гр, 535гр, 540гр, 545гр, 550гр, 555гр, 560гр, 565гр, 570гр, 575гр, 580гр, 585гр, 590гр, 595гр

Suppliers za lot expiry

Нутритивни вредности

Не се доставни нутритивни вредности за овој продукт.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Здравје Кравјо сирење”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *