Здравје Мешано сирење

475 g

Вакуумирано парче мешано сирење од Млекара Здравје Радово со различна тежина. (+/-5%)

Тежина на парчето
Откажи

Категорија:
Шифра: ZMA14870

Опис

Вакуумирано парче мешано сирење од Млекара Здравје Радово со различна тежина. (+/-5%)

Дополнителни информации

Тежина 475 g
Тежина на парчето

195гр, 200гр, 205гр, 210гр, 215гр, 220гр, 225гр, 230гр, 235гр, 240гр, 245гр, 250гр, 255гр, 260гр, 265гр, 270гр, 275гр, 280гр, 285гр, 290гр, 295гр, 300гр, 305гр, 310гр, 315гр, 320гр, 325гр, 330гр, 335гр, 340гр, 345гр, 350гр, 355гр, 360гр, 365гр, 370гр, 375гр, 380гр, 385гр, 390гр, 395гр, 400гр, 405гр, 410гр, 415гр, 420гр, 425гр, 430гр, 435гр, 440гр, 445гр, 450гр, 455гр, 460гр, 465гр, 470гр, 475гр, 480гр, 485гр, 490гр, 495гр, 500гр, 505гр, 510гр, 515гр, 520гр, 525гр, 530гр, 535гр, 540гр, 545гр, 550гр, 555гр, 560гр, 565гр, 570гр, 575гр, 580гр, 585гр, 590гр, 595гр

Нутритивни вредности

Не се доставни нутритивни вредности за овој продукт.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Здравје Мешано сирење”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *