Здравје Урда

Вакуумирана кравја урда од Млекара Здравје Радово

Тежина на парчето
Откажи

Категорија:
Шифра: ZMA14867

Опис

Вакуумирана кравја урда од Млекара Здравје Радово

Дополнителни информации

Тежина на парчето

300гр, 305гр, 310гр, 315гр, 320гр, 325гр, 330гр, 335гр, 340гр, 345гр, 350гр, 355гр, 360гр, 365гр, 370гр, 375гр, 380гр, 385гр, 390гр, 395гр, 400гр, 405гр, 410гр, 415гр, 420гр, 425гр, 430гр, 435гр, 440гр, 445гр, 450гр, 455гр, 460гр, 465гр, 470гр, 475гр, 480гр, 485гр, 490гр, 495гр, 500гр, 505гр, 510гр, 515гр, 520гр, 525гр, 530гр, 535гр, 540гр, 545гр, 550гр, 555гр, 560гр, 565гр, 570гр, 575гр, 580гр, 585гр, 590гр, 595гр, 600гр, 605гр, 610гр, 615гр, 620гр, 625гр, 630гр, 635гр, 640гр, 645гр, 650гр, 655гр, 660гр, 665гр, 670гр, 675гр, 680гр, 685гр, 690гр, 695гр, 700гр, 705гр, 710гр, 715гр, 720гр, 725гр, 730гр, 735гр, 740гр, 745гр, 750гр, 755гр, 760гр, 765гр, 770гр, 775гр, 780гр

Нутритивни вредности

Не се доставни нутритивни вредности за овој продукт.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Здравје Урда”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *